Skip to content
Itseopiskeltava verkkovalmennus - Aloita silloin, kun se sopii sinulle parhaiten

 

Sinulle, joka haluat lisää vapautta ja vapaa-aikaa, kasvattaa liikevaihtoa ilmaiseksi ja sitouttaa asiakkaat palaamaan takaisin sinun yritykseesi.

 

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™  itseopiskeltava verkkovalmennus. Ainutlaatuinen suomalainen verkkovalmennus digiyrittäjyyden ja sisältömarkkinoinnin superosaajaksi.

Jatka lukemista, jos haluat oppia, miten blogi toimii ilmaisena
markkinointikanavana ja miten saat blogin avulla kasvatettua sitoutuneen asiakaskunnan, jotka ostavat juuri sinulta.

Autan sinua tuntemaan itsesi itsevarmaksi yritysbloggaajaksi ja autan sinua kirjoittamaan sisältöä, jonka avulla blogisi kasvattaa liikevaihtoa

Tulet rakastamaan Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennusta, jos...

 • Sinulla on blogi, joka on sinun intohimosi, jota rakastat ja huollat kuin omaa lastasi ja sinä HALUAISIT saada sen avulla tuloja.
 • Olet kiinnostunut tekemään ja myymään digitaalisia tuotteita, kuten verkkokursseja ja e-kirjoja mutta et tiedä, mistä lähtisit liikkeelle, miten ne kannattaa tehdä ja missä niitä kannattaa myydä.
 • Olet kamppaillut blogisi lukijamäärän kasvattamisen kanssa etkä saa lukijoita aktivoitua niin hyvin kuin haluaisit.
 • Olet kyllästynyt kokeilemaan monimutkaisia strategioita ja menetelmiä, jotka eivät toimi, ellei sinulla ole kymmenien tuhansien lukijoiden armeijaa tai markkinointibudjettia.
 • Olet omatoiminen ja haluat opiskella asioita omaan tahtiin

Haluan kysyä sinulta jotain:
Oletko tyytyväinen yrityksesi liikevaihtoon? Sen kasvuun ja keskiostojen suuruuteen? Entä oletko tyytyväinen asiakasmäärään, joka vierailee verkkokaupassasi kuukausittain? Entä riittääkö liikevaihto kattamaan kaikki tarpeelliset kulut ja sallimaan sinulle vapaapäiviä?

Olitpa vasta aloittanut yritystoiminnan tai toiminut yrittäjänä useamman vuoden, saatat olla tilanteessa, jossa liikevaihtoa ei tule tarpeeksi. Voit olla tyytyväinen liikevaihdon määrään mutta se ei vielä tuo sinulle sitä vapautta, jota kaipaat.

 

Sinä keskityt ydinliiketoimintaan, siihen ammattiin, jonka osaat unissasi. Mutta kun puhutaan liiketoiminnan ja liikevaihdon kasvattamisesta, joudut nostamaan kädet pystyyn.

 

Tunnet olosi epävarmaksi ja jopa epämukavaksi, kun sinun pitäisi lähteä myymään ja markkinoimaan omaa osaamistasi ja tuotteitasi. “En ole myyjä”, ajattelet, “haluan vain tehdä sitä, mitä osaan”.

5
Ymmärrän täysin, miltä sinusta tuntuu.

Minäkin käytän aikaani mieluummin siihen, mitä osaan, kuin yritän hapuillen tehdä niitä asioita joita en osaa

Mutta yrittäjyys ei toimi niin. Yritys ei koskaan kasva ja kehity, ellet osaa markkinoida ja myydä osaamistasi. Ja sinä olet paras henkilö markkinoimaan ja myymään, koska sinä tiedät ja tunnet yrityksesi, tuotteesi ja palvelusi parhaiten, eikö niin?

Entä jos kerron sinulle, että on olemassa keino markkinoida ja myydä omaa osaamistasi - ilmaiseksi - ilman tuputtavia ja tyrkyttäviä mainoslauseita?

Olen kehittänyt tehokasta sisältömarkkinoinnin menetelmää neljän vuoden ajan. Vuoden 2017 tulokset:

Käytin vuonna 2017 yrityksen markkinointiin 2806,05 €, joka on -69,13 % vähemmän kuin vuonna 2016.

Silti myyntini kasvoi +23,81 % vuodesta 2016.

Lähde: https://www.tiiakonttinen.fi/2017-bisnesskatsaus-86288e/

Miksi blogi ja sisältömarkkinointi? Miksei Facebook-mainokset?

Koska blogi on 100 % ilmainen markkinointi- ja myyntikanava. Facebook-mainosten avulla pääsemme skaalaamaan myyntiä mutta vasta sen jälkeen, kun olet luonut vahvan luottamussuhteen potentiaalisen asiakkaan kanssa. Blogin avulla teet lukijoista sitoutuneita asiakkaita - ilmaiseksi.

Facebookissa et koskaan hallitse itse alustaa. Pahimmillaan sinulle voi käydä kuten minulle: Facebook sulkee mainostilin. Sen jälkeen et voi myydä etkä markkinoida mitään maksettujen Facebook-mainosten avulla.

4

"Ihmiset eivät muista mitä sanoit.
He eivät muista mitä teit.
Mutta he muistavat ikuisesti,
mitä sait heidät tuntemaan."

-Maya Angelou

 
Tämän päivän nopeatempoisessa maailmassa on helppo unohtaa kirjoitetun sanan voima

Kirjoittamalla oikeita sanoja oikeille ihmisille voit vaikuttaa olennaisesti siihen menestytkö vai et.

 

Jokaisella on jotain mitä myydä (olipa se verkkokurssi, henkilökohtainen sparraus, idea tai ajatus) ja ainoa ratkaisu pitkäaikaiseen ja systemaattiseen menestymiseen on luoda ympäristö, jossa jokainen on voittaja. Kirjoittamalla ajatonta ja auttavaa sisältöä varmistat, että myös sinun lukijasi ja asiakkaasi voittavat.

svan

"Vinkattiin ammattimiehille meidän salaisuus. Upea nainen. Ollaan Liisin kanssa Konttisen Tiian Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ yhteisössä. Tiian copy-vinkit sekä ba-yhteisön tuki on jeesannut meitä ihan hirveesti.”

Maria Svan, aanikurssit.fi
ormark

”Kiitos Tiia kaikesta. Olen niin onnellinen, että hoksasin tämän sinun blogivalmennuksen. Tämän kautta minulle on selkiytynyt sekä uuden blogini idea ja oikeastaan koko yrittäjyysidentiteettini.”

Helena Örmark, teesiitatotta.fi

"Oon sun Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ kurssillä ja se on ollut aivan huikea! En oo ikinä osallistunu millekään lähellekkään yhtä hyvälle verkkokurssille."

Opiskelija
Opiskelija
tiensuu

“Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!”

Sirpa Tiensuu
vainionpaa

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

Kiki Vainionpää, kristallikaupunki.fi

“Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja.”

Annamari

Jo yli 600 bloggaajaa ja yrittäjää on ottanut opettamani sisältömarkkinoinnin menetelmän käyttöön. Mukana on mm. tilitoimistoyrittäjiä, puheterapeutteja, psykoterapeutteja, personal trainereita, matkabloggaajia, ammattijärjestäjiä, valmentajia, asiantuntijoita ja monia monia muita upeita henkilöitä.

Ja tällaisia tuloksia he ovat saaneet (lisää palautteita löydät sivun lopusta):

palaute_maria_2 (1)
palaute-ba-2
palaute_BA_Ilona
liisin palaute
palaute-uusi-baryhma

Valmennuksessa opetan sinua saamaan tämänkaltaisia tuloksia:

jaot1
jakomaara
jakomaara-4
tagit ja jakomaarat 1
bloggaajasta ammattilaiseksi
s-postilistan kasvu
komissio
myynnit

Tässä kohtaa saatat miettiä, kenelle Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ Pro valmennus sopii

Totta puhuakseni Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksessa mukana olevat, yli 600 oppilasta, ovat henkilöitä, jotka haluavat ymmärtää bloggaamista laajemmin.

He haluavat oppia uusia näkökulmia, miten blogia voidaan hyödyntää brändin rakentamisessa, liikevaihdon kasvattamisessa tai uusasiakashankinnassa. He ovat valmiita sitoutumaan bloggaamiseen pidemmällä aikajänteellä. He ovat periksiantamattomia ja juhlivat niin omia kuin muidenkin onnistumisia.

Katsotaan tarkemmin, mitä opit
valmennuksen seitsemässä moduulissa

Moduuli 1: Näin otat bloggaamisen ajallisesti haltuun

Bloggaajien yksi isoimmista haasteista on ajanhallinta. Mistä löytää lisää aikaa bloggaamiseen tai vaihtoehtoisesti, miten käyttää vähemmän aikaa bloggaamiseen, mutta saada silti enemmän aikaan. Tämän moduulin jälkeen sinulla on parhaat työkalut ajanhallintaan.

Moduuli 2: Kirjoita sisältöä, mikä saa lukijan palaamaan takaisin yhä uudelleen ja uudelleen

Mikä saa lukijan palaamaan takaisin juuri sinun blogiisi? Mikä saa lukijan lukemaan blogipostauksen alusta loppuun, jopa kolme kertaa? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen tämän moduulin aikana. Tässä moduulissa teemme yhdessä julkaisusuunnitelman, joka helpottaa ja nopeuttaa bloggaamista.

Moduuli 3: Kasvata blogisi lukijamäärää nopeasti

Saat viisi parasta strategiaa, joiden avulla blogisi lukijamäärä kasvaa nopeasti ja automaattisesti ilman maksettuja mainoksia. Voit huoletta unohtaa Facebookin bloggaajaryhmät, joissa vain jaetaan omia postauksia, mutta joista ei tule lukijoita sinun blogiisi. Näiden strategioiden avulla voit parhaimmillaan tuplata lukijamäärän 30 päivässä.

Moduuli 4: Sähköpostilistan ja viikkokirjeen hyödyt sekä strategiat sähköpostilistan nopeaan kasvattamiseen

Sähköpostilista on paras keino tuotteistaa blogi tänä päivänä. Tässä moduulissa kerron, mitä sinun kannattaa kirjoittaa sähköpostilistalla oleville henkilöille, miksi heille EI KANNATA lähettää tietoa julkaistusta blogipostauksesta sekä mitä laskeutumissivulla tulee olla, jotta saat ihmiset liittymään sähköpostilistalle. Parhaimmillaan liittymiskonversio on 96,97 %.

Moduuli 5: Tee verkkokurssi tai kirjoita e-kirja

Tässä moduulissa annan sinulle askel askeleelta tärkeimmät palat, joiden avulla teet oman digitaalisen tuotteen, joka varmasti myy. Otathan huomioon, että digitaalista tuotetta ei pysty tekemään päivässä eikä edes viikossa, joten olethan itsellesi armollinen tämän moduulin aikana. Jos sinulla on jo verkkokurssi, tarkista tämän moduulin tehtävistä, että olet ottanut kaiken olennaisen huomioon.

Moduuli 6: Markkinoi ja myy ilman kliseisiä mainoslauseita

Miten on mahdollista markkinoida ja myydä ilman tuputtamista ja tyrkyttämistä? Noh, sen kerron erittäin mielelläni tässä moduulissa. Unohda jenkkityyliset kliseiset mainoslauseet ja ota käyttöön salainen aseeni, jonka olen testannut niin pankissa, bloggaamisessa kuin yritystoiminnassakin. Tämän moduulin oppien jälkeen huokaiset helpotuksesta, koska myynnistä tuli monin verroin helpompaa!

Moduuli 7: Tekniikkavideot jotka tukevat bloggaamista, markkinointia ja myyntiä

Tähän moduuliin kerään kaikki tarvittavat kuvaruutukaapaus-videot, joiden avulla harjoittelet ja opit tarvittavat tiedot bloggaamisesta, markkinoinnista ja myynnistä teknisesti.

Tie menestyksekkääksi ja suosituksi blogiksi

Tämä on mahdollista myös sinulle

Käytän samaa menetelmää omissa blogeissani, mitä opetan Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ -valmennuksessa. Valmennuksen avulla olen onnistunut saavuttamaan kaiken tämän. Sama on mahdollista myös sinulle.

0

MYYNTI 3 VUODESSA

0

UPEAA SEURAAJAA

0

UNIIKKIA KÄVIJÄÄ BLOGISSA

0

JUOTUA KAHVIKUPILLISTA
kasi5

Minun lupaukseni sinulle:

Kun opiskelet Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksen materiaalit ja teet annetut tehtävät, 6 kuukauden kuluttua sinulla on blogi, jossa käy vähintään 10.000 yksilöllistä kävijää joka kuukausi. Sinun on mahdollista hankkia tämän valmennuksen hinta tuplana takaisin jo puolen vuoden kuluttua.  Sitäkin tärkeämpää, sinulla on ympärilläsi upea lukijoiden ja asiakkaiden yhteisö, joka ei malta odottaa, että voivat ostaa sinun suosittelemia tai myymiä tuotteita tai palveluja.

checkout
op-media
tamk
ilona-logo
tekijaakatemia
nainen_logo (3)
MUKANA JO YLI 600 OPISKELIJAA

Entä valmennuksen hinta?

Jos hyödynnät valmennuksen materiaaleja seuraavat 12 kuukautta, maksat valmennuksesta vain 1,36 € / päivä.

Voit aloittaa verkkovalmennuksen heti ilmoittautumismaksun maksamisen jälkeen.

HUOM! Itseopiskeltava verkkokurssi ei sisällä bonuksia eikä Facebook-yhteisön jäsenyyttä

Kertamaksu

497 €

 • Maksat tänään 497 €
 • Säästä -300 €
 • 1 kertamaksu
 • Käyttöoikeus 7 moduuliin
 • Valmennusmateriaali käytössä
  niin pitkään kuin tarviset
 • Hinta sis. alv 24 %
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
Erämaksu

6 x 89,90 €

 • Maksat tänään vain 89,90 €
 • Säästä -49,10 € per erämaksu
 • 6 kuukausierää (yht. 539,40 €)
 • Käyttöoikeus 7 moduuliin
 • Valmennusmateriaali käytössä
  niin pitkään kuin tarviset
 • Hinta sis. alv 24 %
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Valmennuksen normaali hinta kertamakasulla on 797 € ja erämaksulla on 834 €. Laita kuitti talteen ja lisää henkilökohtaiseen verotukseen tulonhankkimiskuluna tai yrityksen verovähennyksiin. Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Haluatko maksaa erissä? Maksa ensimmäinen erä Checkoutin kautta. Saat seuraavasta kuusta alkaen loput erämaksulaskut omaan sähköpostiin.

Tämä kaikki kuuluu valmennuksen hintaan:

Valmennus-materiaali

20 viikkoa

[Arvo 1330,00 €]

Näin kattavaa valmennusmateriaalia et löydä muualta suomeksi ja suomalaisen ammattibloggaajan valmentamana. Kun opiskelet materiaalin ja otat menetelmän käyttöön, 6 kuukauden kuluttua sinulla on blogi, jossa vierailee vähintään 10.000 yksilöllistä kävijää joka kuukausi. 12 kuukauden kuluttua sinulla on oma digituote, joka tuo sinulle vähintään 1000 € tuloja joka kuukausi.

Webinaari tallenteet

[Arvo 849 €]

Sinulla on pääsy kaikkiin vuodesta 2016 saakka pidettyihin webinaaritallenteisiin. Tällä hetkellä arkistosta löytyy 18 noin tunnin mittaista webinaaria, joista saat paljon lisätietoa opiskelun tueksi. Uusi webinaaritallenne lisätään noin joka toinen kuukausi.

Materiaali käytössä pitkään

Ymmärrän enemmän kuin hyvin, että elämä ei aina mene sitä polkua pitkin, miten itse oli sen ajatellut. Elämässä tulee eteen yllättäviä tilanteita ja tapahtumia, joiden johdosta opiskeluun saattaa tulla tauko. Ja juuri siksi valmennusmateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset, vaikka seuraavat 3 vuotta.

VALMENTAJASI

Tiia Konttinen, blogivalmentaja ja ammattibloggaaja.

Moikka!
Olen Tiia Konttinen ja minun tavoitteeni on auttaa sinua tuntemaan itsesi itsevarmaksi yritysbloggaajaksi ja antaa sinulle työkaluja, joiden avulla blogisi menestyy ja tuo sinulle liikevaihtoa.

Teen tämän yksinkertaistamalla monimutkaisia ja vaikeaselkoisia markkinointi- ja myyntistrategioita käytännönläheiseksi kokonaisuudeksi. Olen kokeillut kaikkia mahdollisia tulohankintamenetelmiä affiliatemarkkinoinnista sponsoroituihin postauksiin ja yksilövalmennuksesta e-kirjojen ja verkkokurssien myyntiin.

Olen ihan tavallinen teini-ikäisten erityiskaksosten (adhd/add) yksinhuoltajaäiti. En ole koodaamiseen guru, enkä pahemmin välitäkään olla. Olen ihan tavallinen kuten sinäkin.

 

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi. Yliopistoon en koskaan halunnut mennä, sillä tiesin jo yläasteella, että opin asioita tekemisen enkä teorian kautta.

 

Vuodesta 2007 lähtien olen haaveillut työstä, jota voin tehdä kotoa käsin. Työstä, jossa voin itse päättää miten paljon (tai vähän) teen töitä, missä teen töitä (esimerkiksi tällä hetkellä kirjoitan tätä tekstiä Helsingissä Hilton Kalastajatorpan aulassa) ja miten paljon minun on mahdollista ansaita tuloja.

 

Olen aloittanut toistakymmentä blogia ja luovuttanut, kun en saanut niitä tuloksia, joita halusin. Kunnes 2014. Perustin Unelma Onnellisuudesta blogin ja sille Facebook-yhteisön. Blogin tavoitteena oli vain purkaa ulos haastavaa elämäntilannettani. Yhtäkkiä käsissäni oli blogi, jossa vieraili yli 10.000 yksilöllistä kävijää joka kuukausi ja Facebook-yhteisö oli kasvanut lähes 43.000 upean unelmoijan yhteisöksi.

 

Tällä hetkellä työtäni seuraa yli 40.000 upeaa ihmistä niin blogin, somen kuin viikkokirjeen kautta.

 

Yksi lempiasioistani opettaessani Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennusta, on kuulla opiskelijoiden menestystarinoita ja nähdä, miten heidän elämänsä muuttuu.

 

Muun muassa Katja (mammakaveri.fi) on kasvattanut verkkovalmennuksessa opittujen strategioiden avulla bloginsa lukijamäärän 5 päivälukijasta 384 päivälukijaan. Kuukaudessa se tarkoittaa 150 lukijasta melkein 11500  lukijaan. Ja tämä tapahtui vain puolessa vuodessa. Mieletöntä!

 

Ilona (raudanpuute.fi) triplasi bloginsa lukijamäärän parissa viikossa ottamalla vain yhden strategian käyttöön. Ilona on nostanut oman asiakasmääränsä moninkertaiseksi tämän yhden strategian avulla.

 

Maria ja Liisi (aanikurssit.fi) pilotoivat ensimmäisen verkkokurssinsa sen jälkeen, kun he tulivat Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennukseen. Heidän myyntikonversionsa oli yli 9 %.

 

Ja sitten on Anneli (avaamoterapia.fi), joka on alle vuodessa myynyt yhtä kurssiaan yli 650 kappaletta, saanut myyntiä lähes 34.000,00 €. Iso osa tästä on tullut passiivisesti suoraan blogin kautta. Upeaa!

 

Nämä tulokset ovat normaaleja Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ opiskelijoille, Tulokset eivät ole poikkeuksellisia, joita “vain gurut” voivat saada. Eräskin opiskelija kertoi, miten hienoa on nähdä, että ihan tavalliset ihmiset tekevät verkkokursseja ja saavat myyntiä aikaan.

Menestyksellä ei ole mitään tekemistä onnen kanssa

Ja se on hyvä asia

Suositun, menestyvän ja tuottavan digiyrityksen rakentaminen on vain sitä, että opettelet ja viet käytäntöön toimivan menetelmän, jonka avulla muut ovat jo onnistuneet.

Kun olet yhden kerran onnistunut saavuttamaan loistavia tuloksia Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksen avulla, sinun on todella helppo kopioida menetelmä ja tehdä toinen kurssi ja kolmas ja neljäs ja kasvattaa tulojasi kuukaudesta toiseen.

En halua valehdella sinulle, että kaikki onnistuu sormia napsauttamalla. Kehittämäni menetelmän käyttöönotto tulee vaatimaan sinulta omaa työpanosta ja aikaa. Mutta kuka tahansa pystyy tähän.

 

Olen aina halunnut ymmärtää, miksi lukija tulee blogiin ja miksi hän ostaa tuotteita. Ja juuri siitä Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksessa on kysymys. En ole kopioinut tusinaa tehottomia vinkkejä ja muokannut niistä verkkokurssia. Sinä ja yrityksesi ansaitsette parempaa.

Haluan olla avoin ja rehellinen ja siksi kerron, että et tule tykkäämään Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksesta, jos…

 • Haluat löytää “rikastu yhdessä yössä” tyyppisen ratkaisun. Usko pois, olen elämäni aikana juossut näiden perässä liian kauan ja siksi tiedän, etteivät ne koskaan toimi. Olisi niin helppoa istua sohvalla ja toivoa, että asiat tapahtuisivat “kuin itsestään” mutta elämässä mikään ei toimi näin. Sinun on ensin itse tehtävä työ - ja sen jälkeen Universumi palkitsee sinut.
 • Haluat "vain myydä kurssiasi" muttet blogata. Tämän valmennuksen tavoitteena on rakentaa blogista MYYNTIKANAVA, joka tuo sinulle myös automatisoitua liikevaihtoa.
 • Sinulla ei ole yritysblogia, eikä sinulla ole ajatuksena aloittaa bloggaamista seuraavan vuoden aikana tai sinulla on blogi mutta haluat vain blogata omaksi iloksesi, päiväkirjamaisesti.
 • Etsit pikaratkaisua akuuttiin rahapulaan ja odotat, että raha tulvii ovista ja ikkunoista sisään ilman, että sinun tarvitsee itse tehdä mitään asian eteen.

 

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennuksessa opettamani menetelmä toimii uskomattoman hyvin ja on paljon nopeampi tie saavuttaa tavoitteesi, kuin jos yrittäisit löytää vastaukset yksin. Mutta se toimii VAIN, jos olet valmis tekemään vaadittavat tehtävät ja käyttämään aikaa niiden tekemiseen.

“Jos haluat jotain mitä sinulla ei ole koskaan ennen ollut, sinun tulee tehdä jotain, mitä et ole koskaan ennen tehnyt.”

— Thomas Jefferson

30 päivän tyytyväisyystakuu

Sinun on mahdollista kokeilla Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ itseopiskeltavaa verkkovalmennusta täydet 30 päivää ilman riskiä. Jos et rakastu valmennukseen, saat rahasi takaisin 100 %. Ota vain yhteyttä 30 päivän sisällä ilmoittautumisestasi ja kerro, ettet ollut tyytyväinen valmennuksen sisältöön, niin palautan maksamasi kurssimaksun sinulle takaisin.

Tarjoan 30 päivän tyytyväisyystakuun, koska uskon vahvasti Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksen ja yhteisön voimaan ja haluan sinun näkevän upean muutoksen blogissasi ja tuloissasi.

Olen kiitollinen kaikesta siitä avusta ja tuesta, jota itse olen saanut matkani aikana. Siksi haluan antaa takaisin ja auttaa suomalaisia perheitä voimaan paremmin.

Osa tämän valmennuksen myyntituotoista lahjoitetaan Hope ry:lle

Kun tulet mukaan Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennukseen ja yhteisöön, et rakenna parempaa tulevaisuutta pelkästään itsellesi. Autat myös rakentamaan parempaa tulevaisuutta vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille.

Kahden erityislapsen (ADHD / ADD) yksinhuoltajana tiedän, että arki on välillä raskasta ja voimat vähissä. Siksi haluan auttaa perheitä voimaan paremmin ja luomaan uskoa siihen, että elämä kantaa ja että kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus onnistua tässä elämässä.

Siksi lahjoitan osan Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksen myyntituotoista suoraan Hope ry:n tilille rahalahjoituksena.

Jokainen unelma on toteuttamisen arvoinen.

Heräsikö mieleesi kysymyksiä?

Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Miksi valmennusmateriaali julkaistaan viikko kerrallaan?

Valmennusmateriaali julkaistaan kerran viikossa siksi, että saat oikeat tiedot, oikeassa järjestyksessä oikeaan aikaan. Jos hypimme materiaalin viikkojen välillä, työskentely on tehotonta, eikä tuloksia synny. Materiaalin julkaisu viikko kerrallaan auttaa myös sinua pilkkomaan tehtäviä n. 30 minuutin jaksoihin per päivä, jolloin teet joka päivä jotain oman blogisi eteen ja sinulle jää silti aikaa tehdä muita, sinulle tärkeitä asioita.

Entä jos olen aivan uusi bloggaaja? Minulla ei ole vielä blogia mutta haluaisin sellaisen perustaa. Kannattaako minun tulla mukaan?

Ensinnäkin haluan onnitella sinua hyvästä päätöksestä aloittaa bloggaaminen <3 Monet meistä käyttävät jopa kaksi vuotta aikaa tuskaillen bloggaamisen alkutaipaleella, etsien tietoa ja testaillen eri vaihtoehtoja.

Jos sinulla ei ole vielä blogia perustettu, olet lämpimästi tervetullut Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennukseen mukaan. Valmennuksen avulla saat ne tärkeimmät tiedot käyttöösi, jotta sinun ei tarvitse haahuilla ja etsiä tietoa sieltä täältä.

Haluan kuitenkin olla sinulle täysin rehellinen ja kertoa, että tällä kurssilla me emme konkreettisesti perusta blogia. Mutta jos tarvitset apua blogin perustamisessa, autan sinua erittäin mielelläni sähköpostitse.

Blogini on ollut olemassa jo kolme vuotta ja olen tehnyt ensimmäisen verkkokurssini. Löytyykö kurssilta minulle mitään uutta?

Toivon, että vastaat näihin kysymyksiin: Haluatko tuplata sähköpostilistasi? Haluatko tehdä ison markkinointikampanjan tulevana vuonna tai onko ajatuksissa tehdä toinen digitaalinen tuote? Haluatko, että bloggaaminen on vieläkin strategisempaa ja tavoitteellisempaa? Jos vastaat kyllä, silloin Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennusohjelma ja sen yhteisö ovat sinua varten.

Entä jos jään jälkeen opiskelussa? Haittaako se?

Ei missään nimessä! Me kaikki tiedämme, että arki vie välillä mennessään. Lapset sairastuvat, me sairastumme. Vesiputki hajoaa ja täytyy remontoida. Tämä on täysin normaalia.

Valmennus on rakennettu siten, että uusi materiaali julkaistaan kerran viikossa. Tämä helpottaa hahmottamista, auttaa ajanhallinnassa ja varmistaa, että kuljet oikeat askeleet oikeassa järjestyksessä saadaksesi valmennuksesta kaiken mahdollisen hyödyn irti. 

Valmennusmateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset, vaikka seuraavat 3 vuotta. Ja kun päivitän materiaalia, saat uudistetut materiaalit samaan hintaan <3

Haluaisin niiin tulla mukaan, mutta talous on tiukalla juuri nyt...

Ymmärrän enemmän kuin hyvin, miltä sinusta tuntuu. Mutta haluan olla sinulla rehellinen. Sinulta kuluu enemmän aikaa ja rahaa etsiä ja soveltaa tietoa yksin, hankkia ohjelmia, joita et oikeastaan edes tarvitse (vaikka ajattelit, että tarvitset, koska yhdessä ilmaisessa blogipostauksessa niin sanottiin...)

Sen sijaan sinulla on mahdollisuus hankkia yksi menetelmä, jonka on testannut jo yli 400 opiskelijaa. Menetelmäni avulla voit ansaita tuloja huomattavasti nopeammin.

En halua, että kulutat viimeiset ruokarahat tähän kurssiin <3 Jos sinun taloudellinen tilanteesi on todella haastava, silloin en suosittele osallistumaan valmennukseen. Mutta jos sinulla on tarvittava raha, ota rohkeasti askel kohti pelkoasi ja kohtaa se silmästä silmään. Usko pois, kun pääset pelon tuolle puolen, huomaat, ettei mitään pelättävää ollutkaan.

Missä muodossa valmennusmateriaali on?

Suurin osa materiaalista on videomuotoista. Tehtäväkirjat ovat pdf-tiedostoina, jotka on helppo tulostaa ja täyttää. Näin se jäävät sinulle myöhemmäksi, jos haluat jonain päivänä palata takaisin materiaalin pariin.

Onko valmennuksessa rahat takaisin takuuta?

Kyllä vain! Haluan, että sinulla on hyvä ja rauhallinen fiilis, kun tulet mukaan valmennukseen. Haluan, että voit rauhassa tutustua valmennuksen materiaaliin ja meidän huippuyhteisöön.

Siksi tarjoan valmennukselle täyden 30 päivän rahat takaisin takuun.

Ilmoittauduin valmennukseen eilen. Milloin saan bonukseni?

Huippua, että tulit mukaan, lämpimästi tervetuloa! Itseopiskeltavassa verkkovalmennuksessa ei ole tällä hetkellä tarjolla bonuksia. Mikäli haluat opiskella lisää, olethan yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen tiia(at)tiiakonttinen.fi

Miten pitkä valmennus on?

Loistava kysymys! Bloggaajsta Ammattilaiseksi™ Pro verkkovalmennuksen pituus on 20 viikkoa. Huomioithan, että valmennusmateriaali on kuitenkin käyttössäsi niin pitkään kuin tarvitset, vaikka seuraavat 3 vuotta. 

Haluatko vielä kysyä jotain? Ota yhteyttä sähköpostilla tiia(at)tiiakonttinen.fi. Vastaan sinulle erittäin mielelläni!

Haluatko olla vuoden kuluttua samassa pisteessä kuin tänään?

Tiedän, ettei bloggaamisen tarvitse olla monimutkaista tai työlästä. Sen jälkeen kun lanseerasin Bloggaajasta Ammattilaiseksi™  ensimmäisen kerran huhtikuussa 2016, tavoitteenani on ollut poistaa bloggaamiseen liittyvää hämmennystä ja informaatiotulvaa, jota on saatavilla kaikkialla internetissä.

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennus on rakennettu toimivan, yksinkertaisen ja käytännönläheisen menetelmän ympärille, jotta sinä saat todellisia tuloksia aikaan mahdollisimman nopeasti. Olen tehnyt 4 vuotta töitä puolestasi ja hionut Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksen toimivaksi menetelmäksi.

Sinun tarvitsee vain ottaa menetelmä käyttöön omassa blogissasi ja näet tuloksia parhaimmillaan jo muutamassa viikossa

Tässä vielä opiskelijoiden palautteita:

palaute_jenni_ba
palaute-uusi-ba-1
palaute-uusi-ba-2
hanna_palaute_ba
palaute_ba_Anna
palaute_ilona_1
maria
palaute-ba-18
palaute kopio
inna-palaute
palaute_paula_ba
anna2
ba-palaute-haastattelu
maria_palaute
palaute-ba-6
Scroll To Top