Haluat blogata ammattimaisemmin, muttet tiedä mistä lähteä liikkeelle?

Yli 1000 upeaa bloggaajaa ja yrittäjää jo mukana! Ehdit vielä hyvin mukaan, lämpimästi tervetuloa!

 

Näytän sinulle, mitkä 5 askelta jokaisen bloggaajan on otettava, kun tavoitteena on

  • saada lisää sitoutuneita lukijoita
  • tehdä ammattimaista yhteistyötä yritysten ja brändien kanssa
  • hyödyntää blogia ilmaisena markkinointi- ja myyntikanavana
  • saada tuloja bloggaamalla

(Rekisteröityminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Kun rekisteröidyt Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ workshoppiin, saat workshop-videot sähköpostiisi heti, kun ne ilmestyvät. Jatkossa saat sunnuntaisin maksuttoman viikkokirjeen, jonka voit lopettaa milloin vain.)

Moikka! Olen Tiia, blogivalmentaja ja ammattibloggaaja. Minun intohimonani on auttaa sinua luomaan itsellesi blogi, johon lukijasi rakastuvat, joka kasvaa ja kehittyy ja joka tuo sinulle tuloja.

Kehittämäni sisältömarkkinointimenetelmän avulla kirjoitat sisältöä, johon lukija lumoutuu ja jonka ansiosta hän palaa aina takaisin juuri sinun blogiisi. Sen lisäksi suosittelet, markkinoit ja myyt ilman tuputtamista ja tyrkyttämistä!

Olen rakentanut Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ workshopin sinulle, jotta pääset vaivattomasti näkemään, miten ammattitason blogi rakennetaan. Workshop sisältää 4 lyhyttä videota sekä 3 tiivistä työkirjaa. Lähetän videot sinulle suoraan sähköpostiin 22. - 29.5. Workshop videot on katsottavissa aina 18.6. saakka. Nähdään workshopissa!

[email protected]