Haluatko ammattimaisemman otteen bloggaamiseen, muttet tiedä mistä lähteä liikkeelle? Tai kenties olet kiinnostunut (paikkariippumattomasta) digiliiketoiminnasta mutta olet epävarma miten aloittaa?

Jo yli 2600 upeaa bloggaajaa ja yrittäjää on osallistunut! Ilmoittaudu mukaan 8.4. mennessä!

 

Näytän sinulle, mitkä 5 askelta jokaisen yrittäjän ja bloggaajan on otettava, kun tavoitteena on

  • saada lisää sitoutuneita lukijoita tai asiakkaita
  • hyödyntää blogia ilmaisena markkinointi- ja myyntikanavana
  • kasvattaa yrityksen liikevaihtoa blogin avulla
  • tehdä ammattimaista yhteistyötä yritysten ja brändien kanssa
  • saada tuloja bloggaamalla

(Rekisteröityminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Kun rekisteröidyt Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ workshoppiin, saat workshop-videot sähköpostiisi heti, kun ne julkaistaan.  Voit katsoa videoita aina 29.4.2019 saakka. Jatkossa saat sunnuntaisin maksuttoman viikkokirjeen, jonka voit lopettaa milloin vain.)

UUDISTETTU WORKSHOP 2019

Haluamme palvella sekä bloggaajia että yrittäjiä. Siksi rakensimme yhden workshopin sijasta kaksi. Toivon, että valitset itsellesi sen, joka tuntuu tällä hetkellä ajankohtaisimmalta.

Olen kiinnostunut

Heissan! Olen Tiia, sinun henkilökohtainen blogivalmentajasi. Minun intohimonani on auttaa sinua luomaan itsellesi blogi, johon lukijasi rakastuvat, joka kasvaa ja kehittyy ja joka tuo sinulle tuloja.

Kehittämäni sisältömarkkinointimenetelmän avulla kirjoitat sisältöä, johon lukija lumoutuu ja jonka ansiosta hän palaa aina takaisin juuri sinun blogiisi. Sen lisäksi suosittelet, markkinoit ja myyt ilman tuputtamista ja tyrkyttämistä!

Olen rakentanut Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ workshopin sinulle, jotta pääset vaivattomasti näkemään, miten ammattitason blogi rakennetaan. Workshop sisältää 4 lyhyttä videota sekä 3 tiivistä työkirjaa. Lähetän videot sinulle suoraan sähköpostiin 9.4. - 16.4.2019. Workshop videot on katsottavissa aina 29.4. saakka. Nähdään workshopissa!

[email protected]

Olen kiinnostunut

Kas tässä osallistujien palautteita:

workshop-5
workshop-4
workshop-2
workshop-1
workshop-3
workshop-7
workshop-8
workshop-9
workshop-10